Dental Implants & Esthetics Bucuresti

Sos Mihai Bravu 42-62, Bl P8, sc 1, ap 3

Telefon: 0731 401 086
AlimMhdiImplants

"Confortul și zâmbetul dumneavoastră
sunt obiectivul meu!"

IMPLANTOLOGIE – DR. ALI MAHDI

Dr. Ali Mahdi – Medic specialist stomatologie generală, competență în implantologie.
„Pentru a stabili impreună etapele și modalitățile tratamentului îți stau alături. Totul incepe cu un prim consult!”

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM: 0731 401 086

Implantologia este o specialitate chirurgicală care are rolul de a înlocui dintîi lipsa sau grav deteriorati, în condiții de siguranță.

De-a lungul anilor, multe persoane pierd unul sau mai mulți dinți din cauza cariilor, accidentărilor, înaintării în vârstă sau bolii parodontale. A trăi fără dinți poate fi jenant și incomod, lipsa dinților afectând vorbirea, aspectul și capacitatea unei persoane de a mestecă și a mânca. Implanturile dentare, sunt o opțiune eficientă pentru înlocuirea dinților. Datorită implantologiei, pacienții pot obține restaurări funcționale ale dinților care să și dureze.

Dintîi lipsa pot afecta pe de-o parte modul în care o persoană mănâncă, vorbește sau arată iar pe de altă parte pot compromite sănătatea generală a cavității bucale a unei persoane, determinând o suprasolicitare crescută a dinților vecini și permițând structurii osoase de susținere să se deterioreze.

Un implant dentar are aceeași funcție că rădăcina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte. Primul pas în implantologie este inserarea implantului. Implanturile dentare sunt concepute pentru a mima structura rădăcinii dinților naturali.

Acestea sunt în așa fel așezate, direct în maxilarul pacientului, încât să ofere un suport stabil și sigur pentru dintîi înlocuitori.