Dental Implants & Esthetics Bucuresti

Sos Mihai Bravu 42-62, Bl P8, sc 1, ap 3

Telefon: 0731 401 086
AlimMhdiImplants

"Confortul și zâmbetul dumneavoastră
sunt obiectivul meu!"

Dr.Ali Mahdi : Medic specialist stomatologie generală, Competența in Implantologie.

Echivalent de studiile superioare de licență efectuată in strainatate din anul 2002,a facultății de Medicină dentară din cadrul Universității de Medicină Carol Davila, București in anul 2008, De asemenea Dr.Mahdi a absolvit și cursurile din cadrul competenței de Implantologie orală,București 2018.

Din dorința de a și îmbunătăți continuu cunoștință in domeniu, participă la cursuri de perfecționare in chirurgie orală și Implantologie dentară atât în țară cât și în străinătate.

Membru în Colegiul Medicilor Dentiști din București (CMDR), Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice (UNAS), Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER).

„Mi-am îndreptat atenția către realizarea de tratamente integrale, individualizate, pentru îmbunătățirea, restabilirea și menținerea stării de sănătate, o evaluare completă a pacientului cu scopul de a obține efecte terapeutice maxime, cu un minim de invazivitate.

Fac asta pentru că am ajuns să mă cunosc pe mine, și să știu care este scopul meu în viață: a-i face pe oameni să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să transform în mod pozitiv viața unui pacient prin restabilirea sănătății orale, dedicându-mă mereu ca fiecare lucru să iasă perfect, indiferent de complexitatea lui.”