Dental Implants & Esthetics Bucuresti

Sos Mihai Bravu 42-62, Bl P8, sc 1, ap 3

Telefon: 0731 401 086
AlimMhdiImplants

"Confortul și zâmbetul dumneavoastră
sunt obiectivul meu!"

PARODONTOLOGIE – DR. ALI MAHDI

Dr. Ali Mahdi – Medic specialist stomatologie generală, competență în implantologie.
„Pentru a stabili impreună etapele și modalitățile tratamentului îți stau alături. Totul incepe cu un prim consult!”

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM: 0731 401 086

Mulți dintre pacienții noștri au o boală cronică a gingiilor care nu răspunde în mod adecvat tratamentului simplu. Putem salva dinții și păstrăm oasele prin eliminarea bolii gingivale în cazurile în care un dentist general ar putea să nu fie pregătit să se ocupe.

Prin antrenamentul, experiența și tehnologia de vârf, putem trata cazurile de boală gingivală moderată până la severă, fără intervenție chirurgicală, peste 90% din timp

Examinarea parodontală

Vă începem tratamentul cu o revizuire amănunțită a istoricului medical și dentar. Condițiile medicale, cum ar fi bolile de inimă, diabetul și tulburările autoimune, pot influența modul în care abordăm tratamentul, precum și anumite medicamente.

Examinarea parodontală va include screening pentru cancerul oral, o evaluare a mușcăturii și zâmbetului și o verificare a prezenței bolii gingivale.

Pentru a determina nivelul bolii gingivale prezente, folosim un instrument mic numit sonda parodontala, care este plasat usor intre dinti si gingii pentru a verifica adancimea „pungilor parodontala” (spatiile) dintre dinti si gingii.

Adâncimea de punga parodontala de 1-3 mm este de obicei considerată a fi sănătoasă. Adâncimile de 4-5 mm indică parodontită ușoară (boala gingiei cauzată de bacterii); adâncimile de 5-6 mm sugerează parodontita moderată; și adâncimile de 7 mm sau mai mult pot indica o parodontită severă.

În plus față de măsurătorile adâncimii de punga parodontala, pot fi luate raze X pentru a verifica clavicula care susține dinții, deoarece cazurile mai severe de boală parodontală pot duce la pierderea osoasă.

Cine altcineva ar trebui evaluat pentru Parodontita?

Parodontita este o boală tăcută; deseori nu are simptome.

Vă poate afecta sănătatea dacă aveți:

Inlocuire de sold

Artrita reumatoida

Diabet

Tulburări autoimune

Osteoporoza

Sau dacă sunteți pe un imunosupresor sau steroizi

 

Etapele bolii gingivale:

 

1. Gingii sănătoase:

2. Gingii inflamate si sângerări:

3. Pierderea oaselor și țesuturilor (parodontita):

Placă bacteriana 

Placa este un film lipicios incolor, format din bacterii care se formează continuu pe dinți și, dacă nu este îndepărtată prin periere și duză, poate forma o întărire tare puternică. Este cauza principală a cavităților și a bolilor parodontale.

Gingiile sănătoase sunt ferme, roz și nu sangereaza ușor. Gingiile nu se retrag și dinții sunt ținute ferm în loc fără pierderi osoase.

Ca fiind cea mai ușoară formă de boală a gingiilor, gingivita determină gingiile să devină roșii, umflate și sângerate ușor. De obicei, în acest stadiu există un disconfort mic sau deloc. Gingivita este cauzată de acumularea de bacterii pe dinți. Gingivita este ușor de reversibilă, cu un tratament profesional și o bună îngrijire orală la domiciliu.

Dacă gingivita este lăsată netratată, ea poate avansa la stadiul incipient al parodontitei. În această etapă timpurie, boala parodontală începe să distrugă osul și țesutul care susține dinții.

În stadiul moderat până la sever, boala parodontală poate duce la distrugerea mai multor oase și țesuturi. Forma cea mai avansată a acestei boli include pierderi osoase extinse. Dinții devin deseori deschiși și pot fi îndepărtați. Chiar și în această etapă, pacienții rareori simt disconfort.

Scopul nostru depășește pur și simplu fixarea dinților și / sau a gingiilor; vrem să vă ajutăm să atingeți o stare de sănătate generală optimă, Noi antrenăm fiecare pacient în mod individual, oferind sfaturi prietenoase și demonstrând metode pentru a obține sănătate orală.

Noi vă tratăm ca pe un adult și vă oferim informații corecte despre starea personală a sănătății și a bunăstării, astfel încât să puteți înțelege motivele care stau la baza motivului pentru care (dacă) sunteți bolnav, inclusiv predispoziția genetică și obiceiurile nesănătoase, cum ar fi fumatul . Când începeți tratamentul, vă vom încuraja să reglementați practicile care contribuie la sănătatea orală proastă.

Tratament non-chirurgical pentru boala moderată până la severă a gingiei

Prin utilizarea metodei sofisticate a antibioticelor noastre locale aplicate, putem trata 90% dintre pacienții noștri care suferă de boală greață moderată până la severă, fără intervenție chirurgicală.

Cheia sanatatii parodontale este eliminarea bacteriilor, atat tipul moale, lipicios pe dinti cat si depozitele intarite sub gingii. Aceste depuneri întărite se rotesc cu milioane de bacterii vii.

Deoarece tratamentul este un antibiotic cu spectru de bord, putem elimina mult mai mult decât putem chirurgical.

Vi sa spus că aveți nevoie de intervenție chirurgicală?

Vino să ne vedeți pentru oa doua opinie gratuită și să aflați dacă sunteți un candidat pentru tratamentul non-chirurgical. Este mai ușor, mai puțin costisitor și rezultatele sunt mai bune decât chirurgia tradițională sau cu laser.

Sunati la 0731 401 086 sau programați o întâlnire online pentru un al doilea aviz gratuit.

Chirurgie pentru boli severe parodontale

Deși putem trata marea majoritate a cazurilor de boală a gingiilor în mod eficient cu tratamentul non-chirurgical, există cazuri când este necesară intervenția chirurgicală tradițională.

Când un pacient a pierdut osul din cauza parodontitei sau a dinților lipsă, este posibil să fie nevoie să facem o procedură cunoscută sub denumirea de „flap” pentru a accesa zona care necesită tratament. O mică parte din gingie este ridicată înapoi pentru a asigura accesul la țesutul și osul care stau la baza acestuia.

Reconstruirea osului pierdut din parodontită

Folosim o varietate de tehnici pentru a reconstrui oasele și pentru a oferi suport structural pentru dinții dumneavoastră.

Pentru a face o programare, sunați la 0731 401 086 sau faceți click aici pentru a solicita o întâlnire online.