Dental Implants & Esthetics Bucuresti

Sos Mihai Bravu 42-62, Bl P8, sc 1, ap 3

Telefon: 0731 401 086
AlimMhdiImplants

"Confortul și zâmbetul dumneavoastră
sunt obiectivul meu!"

ALL ON 4 & 6

O soluție completă pentru a înlocui toți dinții lipsă cu un număr minim de implanturi

All on 4, All on 6 :

Refaceți-vă gura într-o clipă

 

All on 4 și All on 6 (pronunțat All on four sau All on six) sunt tehnici inovatoare care permit pacienților care suferă de edentație completă sau semnificativă să li se reconstruiască complet gura și să li se înlocuiască toți dinții din una sau ambele arcade dentare.

Denumirea lor în limba engleză înseamnă All in 4 sau All in 6 și provine de la plasarea a numai 4 sau 6 implanturi pe maxilar pentru a amplasa o lucrare protetica permanentă, fixă. All-on 4 și All-on-6 oferă rezultate estetice și funcționale foarte satisfăcătoare.

Aceste soluții utilizează implanturi dentare pentru a înlocui toți dinții din maxilarul superior sau inferior.

 

Acest concept și această tehnică sunt revoluționare pentru pacienții care, anterior, ar fi trebuit să poarte proteze dentare detașabile. Marele avantaj al All-on 4 sau 6 este că, cu doar 4 implanturi dentare (sau 6), unul sau ambele maxilare pot fi restaurate cu o proteză dentară fixă care va avea aceeași funcție și aspect ca și dinții normali.

Aceste tehnici necesită îndemânare și experiență din partea chirurgului dentar. De asemenea, clinica trebuie să aibă la dispoziție toate tehnologiile de ultimă oră.

Specializarea anumitor clinici, cum ar fi Trust Dental Implants, oferă toate garanțiile de competență și experiență, cu avantajul unui tratament rapid. De fapt, încă din prima etapă a tratamentului, pacientul pleacă cu dinți temporari, dar fixați! Ceea ce este spectaculos pentru pacient.

Puncte cheie

 • All on 4 și All on 6 sunt tehnici inovatoare pentru înlocuirea tuturor dinților din maxilarul superior sau inferior folosind doar 4 implanturi dentare (sau 6) și proteze fixe.
 • În unele cazuri rare, termenul „All on 8” este folosit atunci când se plasează 8 implanturi dentare într-o singură arcadă dentară.
 • Calitatea osului maxilar și alegerea materialului pentru implanturile dentare sunt cruciale pentru succesul tratamentului.
 • Chirurgul dentar și implantologul joacă un rol decisiv în garantarea unui tratament adecvat și a unui rezultat estetic și funcțional optim.
 • Competențele și experiența echipei noastre de stomatologi sunt fundamentale.
 • Echipamentul clinicii va garanta un tratament rapid, cu mai multă siguranță și confort pentru pacient.
 • Trust Dental Implants este o clinică specializată în acest tip de tehnică

 • Aceste proceduri sunt cu siguranță impresionante, dar sunt nedureroase pentru pacient. Se oferă un anestezic local și, în unele cazuri, sedare, un anestezist fiind la dispoziție pentru a oferi o experiență foarte confortabilă.

Înțelegând All on 4 și All on 6

Tehnica All on 4 este o soluție care implică utilizarea a 4 implanturi dentare pentru a susține o proteză integrală fixă. Implanturile sunt plasate strategic în osul maxilarului, două în față și două în spate, pentru a oferi un suport optim. Proteza dentară este apoi atașată de implanturi cu ajutorul unui sistem de fixare. Această metodă cu patru implanturi oferă avantajul de a nu necesita intervenții chirurgicale post-dentare complexe, cum ar fi grefele, deoarece implanturile sunt plasate pentru a evita zonele în care o pierdere osoasă semnificativă ar fi necesitat o ridicare a sinusurilor pentru a putea monta 6 implanturi.

Tehnica All-on 4 este utilizată în general pentru mandibulă (maxilarul inferior), în timp ce all-on-6 este recomandată pentru maxilarul superior.

ALL ON 4: Punte fixă pe 4 implanturi pentru a vă reface dinții

All On 6, All On Six:

Refaceți-vă gura într-o clipă

 

Aceasta implică plasarea a 6 implanturi dentare în maxilar. O proteză provizorie, cunoscută și sub numele de proteză de tranziție, este o proteză dentară temporară care este atașată la implanturile dentare după ce acestea au fost introduse în maxilar.

O examinare a scanării dvs. va dezvălui, de obicei, dacă aveți suficient os pentru a evita o grefă. În caz contrar, poate fi necesară o ridicare a sinusurilor și o grefă osoasă pentru a crește cantitatea de os disponibilă pentru ca implanturile să fie plasate. Cea mai bună soluție pentru fiecare pacient va fi discutată în timpul consultului la fața locului cu echipa stomatologică.

Unul dintre avantajele acestor soluții este că pacienții care și-au pierdut toți dinții pot avea lucrarea protetica montată în 24 ore cu tratamentul cu implanturi.

Acesta este un mare avantaj atunci când vine vorba de restabilirea proprietăților estetice și funcționale.

Estetica protezei poate fi cu ușurință planificată individual, ținând cont de nevoile și dorințele pacientului.

ALL ON 6: Lucrari dentare pe maxilarul superior

Etapele

Plan de tratament și etape

Iată care sunt principalii pași în procesul de plasare a celor patru implanturi dentare pentru tehnicile All on 4 și All on 6:

 1. Evaluarea inițială și planificarea tratamentului :stomatologul efectuează o evaluare completă a gurii pacientului, inclusiv radiografii și modele digitale 3D, pentru a determina cel mai adecvat plan de tratament.

 2. Plasarea implantului, implantologie : În timpul procedurii chirurgicale, cele 4 implanturi dentare sunt inserate în osul maxilarului și gingia este suturată. In functie de tehnica utilizata, lucrarea provizorie fixa se poate monta imediat sau in urmatoarele 24 de ore.
 3. Osteointegrare : Implanturile se integrează cu osul maxilarului pe o perioadă de câteva luni, oferind o bază solidă pentru viitoarele proteze.
 4. Montarea unei proteze dentare : Odată ce osteointegrarea este completă, proteza dentară completă este fixată pe toate cele 4 sau 6 implanturi și se fac ajustările necesare pentru a asigura o potrivire și o funcționare perfectă.

În concluzie, All on 4 sau All on 6 vă permite să vă refaceți gura printr-un proces bine planificat și executat, folosind, opțional, o tehnologie digitală avansată de ghidare chirurgicală pentru a asigura un tratament de succes și de lungă durată.

All On 4 și 6: o procedură bine planificata Punerea în aplicare a tehnicii all on 4 sau 6 face obiectul unor etape bine codificate la clinică, iar noi avem o mare experiență.

Etapa pregătitoare
Înainte de a pleca, este necesar să se efectueze o serie de examinări radiologice pentru a întocmi o estimare și un plan de tratament.

 • Panoramică dentară
 • Tomograf computerizat

În general nu vă cerem să vă scoateți dinții inainte. Este foarte important să scoatem dinții cu mare atenție pentru a păstra cât mai mult os posibil. De aceea, preferăm să efectuăm acest pas în timpul etapei 1

Scanner: examinare preliminară înainte de plasarea implantului dentar All on 4 și 6
În timpul acestei faze pregătitoare, vom evalua dacă pacientul are nevoie de îngrijiri suplimentare, cum ar fi o grefă osoasă sau un lifting sinusal. În cazul unei grefe osoase, poate fi necesară o etapă suplimentară până când grefa se stabilizează, aproximativ 4 până la 6 luni.

De asemenea, evaluăm dacă pacientul are nevoie de 4 sau 6 implanturi, All on 4 sau 6

În unele cazuri, pacientul poate beneficia de proceduri suplimentare, cum ar fi, de exemplu, toate cele 4 implanturi de mai jos și o punte simplă pe implanturi dentare, sau coroane deasupra.

Etapa 1: Chirurgie dentară și implantologie

 • Consultarea pregătitoare : cu punerea în aplicare a soluției cele mai potrivite pentru pacient
 • Chirurgie dentară și implantologie : Aceasta va permite pregătirea gurii, cu extragerea dinților dacă este necesar, și este asociată cu faza de implantologie efectuată de chirurgul cu competenta in Implantologie. Acesta se va asigura că implanturile dentare sunt la locul lor.
 • Realizarea unei punti temporare din rășină, care se fixează, la fel ca dinții adevărați! Proteza este montată imediat și vă puteți întoarce acasa cu o nouă gură și un nou zâmbet.
 • Această etapă durează 1 zi! pentru un maxilar, de exemplu dacă operația este efectuată dimineața și montată după-amiaza sau dacă operația este efectuată după-amiaza și montată în dimineața următoare.

Pacientul poate pleca cu dinții provizorii fixați, ceea ce reprezintă o schimbare uriașă pentru el!

Etapa 2: Puntea dentara finală

 • După aproximativ 6 luni
 • Examinarea clinică validează osteointegrarea implanturilor dentare.
 • Proteza finală este apoi produsă în câteva zile și montată.

Aceste protocoale pot viza repararea unuia sau a ambelor maxilare. Pentru 2 maxilare, durata este mai mare.

Echipamente care fac diferența

Toate aceste echipamente sunt disponibile la Trust Dental Implants și puteți afla mai multe despre ele aici. Ca parte a programelor All on 4 și All on 6, acestea revoluționează modul de realizare a protezelor dentare, oferind cea mai bună soluție posibilă.

All on 4 și 6: utilizarea tehnologiei CEREC CAD/CAM pentru amprentarea 3D a dinților

All on 4 și 6: utilizarea tehnologiei CEREC CAD/CAM pentru amprentarea 3D a dinților

All on 4 și 6: utilizarea tehnologiei CEREC CAD/CAM pentru amprentarea 3D a dinților

All on 4 și 6: confortul pacientului este foarte important

Implanturi dentare

Implanturile dentare sunt identice cu implanturile utilizate pentru a înlocui dinții sau pentru punțile convenționale. Există o multitudine de mărci de implanturi, cu multe dimensiuni și diametre diferite…

Toate pe 4 și 6: există mai multe tipuri diferite de implanturi dentare

Iată ce trebuie să știți despre un implant dentar:

Marca implanturilor este foarte importantă din mai multe motive

Calitatea materialelor utilizate în implanturi este foarte importantă, la fel ca și fabricarea și dezvoltarea acestora în timp.

Un implant este conceput să dureze o viață întreagă, de aceea este important ca osteointegrarea să fie perfectă și ca, de-a lungul anilor, să nu apară fenomene inflamatorii în jurul implantului, care să necesite îndepărtarea acestuia.

Un alt punct fundamental este reputația și distribuția internațională a mărcii. Fiecare implant are propriile instrumente, iar dacă aveți nevoie de o reparație, de exemplu, trebuie să o puteți face în orice țară.

Din toate aceste motive, Trust Dental Implants  a ales să ofere implanturi de la brandul Straumann, lider mondial și considerat unul dintre cele mai bune branduri, distribuit în peste 100 de țări. Oferim si implanturi marca Resista din Italia, Neobiotech care este o marcă Koreana mai economică, dar cu aceleași standarde de calitate. Alte mărci de calitate superioară includ implanturile Nobel Biocare, Camlog, Bredent, pe care le putem folosi și noi în anumite cazuri.

Toate pe 4: punte fixă pe 4 implanturi

Puntea

Proteza este formată din 2 părți: suportul, care este confecționat din metal sau titan, și dinții, care sunt de obicei din ceramică sau zirconiu.

Suport pentru punte

La Trust Dental Implants , preferăm titanul, care este și materialul folosit pentru implanturi. Titanul are un palmares dovedit în ceea ce privește biocompatibilitatea și va fi o garanție suplimentară a longevității protezei dumneavoastră. Suportul se va sprijini pe implanturi și va primi dinții.

Materiale dentare

Zirconiul este o altă opțiune foarte interesantă. Zirconiul oferă proprietăți mecanice și estetice excelente și se caracterizează printr-o rezistență ridicată și un aspect natural. Protezele din zirconiu sunt fabricate la clinică

Ceramica este o alegere ideală pentru pacienții care caută o proteză dentară estetică, deoarece păstrează o anumită transparență. Poate fi puțin mai fragilă decât alte materiale. De asemenea, acestea sunt realizate la fața locului, la clinică.

În momentul estimării, vă vom prezenta toate opțiunile și vom discuta cu dumneavoastră cele mai bune opțiuni pentru dumneavoastră.

Costuri și finanțare

Ne puteți solicita o ofertă gratuită. Consultantul nostru vă va contacta și va colabora cu medicii dentiști pentru a întocmi un deviz estimativ.

All on 4 și 6: o echipă experimentată și calificată

Concluzie

Soluția oferită pacienților de implanturile All on 4 și All in 6 este o adevărată revoluție.

Alegerea Trust Dental Implants, o clinică specializată în acest tip de tehnică, va fi cea mai bună garanție a unui tratament fără stres, cu stomatologi cu înaltă calificare și experiență în All on 4 și All on 6.

Platforma tehnică vă garantează cea mai bună soluție pentru un tratament confortabil și rapid.

Imaginați-vă că vă recâștigați zâmbetul și dinții funcționali în doar o zi!

Toate pe 4 și 6 înapoi zâmbind într-o singură zi!